Wat heb je aan natuurlijke rollen? Kort en goed: Het werken vanuit de passende natuurlijke rol levert energie op. Het werken vanuit de niet passende natuurlijke rol kost energie! Veel dus!!! Het biedt ruimte om talenten en capaciteiten optimaal te ontwikkelen en inzetten door los te komen van de dwangbuis van het functieprofiel. De ontdekkingstocht naar je natuurlijke rollen is dan ook meer dan de moeite waard!

Vanuit mijn ervaringen inzichten in de afgelopen jaren ben ik tot elf natuurlijke rollen gekomen waarbij de elfde rol die van assistent is, een rol die iedereen van tijd tot tijd invult! De tien rollen zijn tot stand gekomen door de vertaalslag te maken van wat mensen als speelse, vrije kind van nature doen naar de betekent voor rollen in organisaties.

Na een korte introductie starten we om 16.00 uur met een…. ‘rondje beleving’ om vervolgens in te gaan op de betekenis en kracht van het (net)werken vanuit Natuurlijke Rollen . Na een ‘natuurlijk momentje’ start de ‘ontdekkingstocht naar ieders natuurlijke rollen  en ieders schaduw rollen   De betekenis van natuurlijke rollen in relatie tot het nieuwe organiseren en tot het leren en ontwikkelen van mensen wordt behandeld. Ook de relatie met leiderschaps- en invloed stijlen wordt besproken en aan de hand van gerichte  oefeningen zichtbaar gemaakt. Tot slot wordt ingegaan op de wijze waarop natuurlijke rollen passen in je werk!  Na afloop heb je zicht op jouw natuurlijke rollen en de wijze waarop je deze kunt inzetten in de dagelijkse praktijk!

De investering in deze werksessie bedraagt € 195,- exclusief BTW.  De online training  ‘Ontdek meer over jezelf’ ad €129,- excl BTW is onderdeel van de werksessie en het is wenselijk deze voor aanvang van de werksessie afgerond te hebben. De werksessie vindt plaats in de regio Eindhoven. Inschrijven of meer informatie via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie over de werksessie en locatie! Hans Heijnen is de begeleider van de werksessie.