Wat me in de praktijk telkens weer opvalt is dat de kracht van de onderstroom onderschat wordt of nog vaker het fenomeen is niet bekend!! Een destructieve onderstroom kan behoorlijk desastreus zijn, vraag het maar eens aan de meest ervaren zeezwemmers of de meest ervaren verandermanagers. Onderstromen in organisaties zijn niet te sturen en ook zelfsturing helpt niet. Wat dan wel te doen? 5 stappen om te beginnen : 1} Lees en voel de kracht van de ‘echte’onderstroom. 2} Vertraag bij een destructieve onderstroom(want je gaat hoe dan ook de foute kant op) en versnel bij een constructieve onderstroom in(want je gaat hoe dan ook de goeie kant op). 3} Vind de ingang naar de diepere lagen van de onderstroom. 4} Ga hiervoor het echte gesprek aan!!! en 5} ‘Ontleer of leer af’ wat in de weg zit en ‘Leer aan of leer bij’ wat ruimte geeft:of wel ONT-WIKKELEN!! Benieuwd naar jouw ontwikkelpunten?

In deze werksessie staat de beweging van een destructieve onderstroom naar een constructieve onderstroom centraal.  Maar ook hoe benut je de aanwezige  constructieve onderstroom meer.  Het is een werksessie met maximaal 8 deelnemers zodat er ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkelpunten.  Het persoonlijke karakter maakt dat de onderstroom sneller zichtbaar is, voor jezelf, voor je team en voor je organisatie. Het geeft je de mogelijkheid om met jouw ontwikkelpunten aan de slag te gaan!

We starten om 16.00 uur met een ‘rondje beleving en bedoeling’ om vervolgens in te gaan op de betekenis en kracht van de onderstroom. Na een ‘natuurlijk momentje’ gaan we verder met de persoonlijke uitkomsten(het invullen van de survey is onderdeel van de werksessie)  als basis om inzicht te krijgen in de beweging! We ronden af met inzichten en concrete acties en tips en dit alles hartstikke interactief !

De investering in deze werksessie bedraagt € 195,- exclusief BTW. en inclusief de rapportage i movements survey met ontwikkelpunten! De werksessie vindt plaats in de regio Eindhoven. Inschrijven of meer informatie via onderstaand formulier.