Organisaties doen meer dan ooit een beroep op de capaciteiten en talenten van mensen. Mensen krijgen hierbij de ruimte om te leren en ontwikkelen. Dit vraagt van mensen in organisatie dat ze zichzelf beter leren kennen, meer over zichzelf ontdekken om daarmee optimaal bij te dragen aan de organisatieambities. Dit in balans met de persoonlijke ambities en waarden.

Ontdek meer over jezelf is erop gericht om onbekende capaciteiten, kwaliteiten en talenten op te sporen en daarnaast beperkingen en blokkades die dit in de weg staan te signaleren. De training besteedt extra aandacht aan de veiligheid en kwetsbaarheid die nodig om jezelf te laten zien en te gaan staan voor wie je bent en wat je doet.

  • Waarom wordt er onderscheidt gemaakt tussen je ego en je ‘echte’ ik? Bij het meer ontdekken over jezelf worden je patronen, overtuigingen, gedachten en gevoelens toegeschreven aan je ego en worden je waarden, identiteit, eigenschappen en drijfveren toegeschreven aan je ‘echte’ ik. Hierdoor ontstaat ruimte om meer met jezelf aan de slag te gaan, gericht zelf onderzoek te doen
  • Hoe draagt het meer over jezelf ontdekken bij aan het krijgen van meer zelfvertrouwen? Als je in staat bent om blinde of ‘nieuwe’ vlekken te ontdekken die bijdragen aan je talent- en capaciteit ontwikkeling dan draagt dit bij aan je zelfvertrouwen. Hetzelfde geldt voor het inzicht krijgen in blokkades en belemmeringen die je tegenhouden om je talenten en capaciteiten te benutten. De ruimte voelen om hier aan te werken geeft meer zelfvertrouwen en versterkt je zelfbeeld
  • Op welke manier houden anderen meer rekening met je zodra je meer over jezelf ontdekt? Door meer over jezelf te ontdekken open je de weg om meer van jezelf te laten zien, meer voor jezelf te gaan staan. Zeker als dit vanuit je ‘echte’ ik gebeurt zullen anderen je eerder opmerken en rekening met je houden. Als je dit doet vanuit je ‘echte’ ik houd je ook de verbinding met de ander. Als je dit vanuit je ego doet is de kans groter dat je uit de verbinding met de ander gaat!

Deze voorgenoemde punten worden in de on line training behandeld. Tijdens deze werksessie staat jouw persoonlijke ontdekkingstocht centraal. Het is een werksessie met maximaal 8 deelnemers zodat er ruimte is voor ieders persoonlijke aandachtspunten.

We starten om 16.00 uur met een ‘rondje beleving en bedoeling’ om vervolgens in te gaan op de betekenis en kracht van de onderstroom. Na een ‘natuurlijk momentje’ gaan we verder met de persoonlijke uitkomsten(het invullen van de survey is onderdeel van de werksessie)  als basis om inzicht te krijgen in de beweging! We ronden af met inzichten en concrete acties en tips en dit alles hartstikke interactief !

De investering in deze werksessie bedraagt € 95,- exclusief BTW en exclusief de online training  ‘Ontdek meer over jezelf’ ad €129,- excl BTW. Het is wenselijk deze voor aanvang van de werksessie afgerond te hebben. De werksessie vindt plaats in de regio Eindhoven. Inschrijven of meer informatie via onderstaand formulier of info@emovement.nl . Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie over de werksessie en locatie!